Panaweb Stúdió Kft.
menü

Család Anya Karrier egy nő?!
Négy gyermekes édesanyaként megtapasztaltam, hogy a női és férfi szerepek a mai társadalomban újrafogalmazást nyertek. A női szerepeket legyen szó anyáról, feleségről, karrierjében kiteljesedő nőről mindig valami vonatkozásában fogalmazzuk meg. Minden valamilyen relációban kap értelmet. Az anyaság a család, a férj, a gyerekek vonatkozásában nyer értelmet, a feleség a férj relációjában, a karrierista nő szűkebb és tágabb környezetében.


Ahhoz, hogy a manapság nyilvánosan is egyre élesebb véleményeket ütköztető kérdéseket meg tudjuk válaszolni és bármiféle megértés, elfogadás, nyugalmi állapot álljon be, szükséges a hagyományos szerepeket a mai modern kor társadalmában, annak különböző szegmenseiben betöltött szerepük szerint is újra fogalmazni, újra definiálni.

www.csakegyno.hu

Egy hároméves programot indítunk útjára a fentiek tükrében 2016-ban CSalád.Anya.Karrier egy nő!? címmel. Évente három rendezvényt tervezünk megvalósítani azzal a céllal, hogy a társadalom szélesebb és szűkebb egységeiben; a családok életében, nyitott társadalmi párbeszéd induljon el a hagyományos női-férfi szerepek; a család, anya, nő, karrier viszonyrendszerének újraértelmezése  kapcsán a fiatal generációktól az érettebbeken át.

Hasznos eleme lehet a programnak az érintett társadalmi rétegek számára az információáramlás, a véleménynyilvánítás, a segítségnyújtás biztosítása, továbbá a női szerepek egyensúlyának, a családban és a társadalomban betöltött szerepük vonatkozásában.

A kihívások új női szerepeket kívánnak.

Megfelelni? Alkalmazkodni? Szembe helyezkedni? Te melyiket választod? A környezeted határoz meg téged vagy te határozod meg a környezetedet?


Olyan előadókat, szakembereket, civil embereket hívunk, akik a két pólust képviselik, és színes képet mutatnak arról, hogy milyen alternatívákat találtak arra, hogy az új kihívások között megvalósítsak a terveiket, a vágyaikat, tehát önmagukat és egyensúlyt teremtsenek a gyorsan változó világ kihívásai és a tradicionális családmodell között.

További információ a www.csakegyno.hu oldalon.

www.porkolabgyongyi.hu | Kapcsolat: info[kukac]porkolabgyongyi.hu