CS.A.K egy est


A CSAK egy nő programsorozat állomásai adták az ötletet egy olyan estsorozat elindításához, amely alapkoncepciója az, hogy olyan témákról, tevékenységekről essen szó, amelyeket a nők, családok este végeznek, vagy szeretnének végezni. Ilyen az ismereteink bővítése, az olvasás, a könyvkultúra, gasztronómia, a szórakoztatás, a pihenés, mozgás, a szabad beszélgetések.


CSAK egy est címmel az ország számos pontján szervezhető rendezvényeket indítottunk el, a rendezvények célja továbbá a kapcsolat és közösségépítés, a társadalmi szintű párbeszédek kibontakoztatása.

A CSAK egy est érdekes, izgalmas, lendületes, nyitott, informatív és szórakoztató rendezvény. Janikovszky Éva: A lemez két oldala című felolvasó est, a Debreceni Nemzetközi Iskola bemutatkozása és további érdekes témákkal indítottuk útjára a programsorozatot, amely Debrecen határát átlépve Berettyóújfaluban, Hajdúnánásra is meghívást kapott. A rendezvény házigazdájaként és a vendégek beszélgető partnereként új területen is kipróbálom magam.

A CSAK egy est rendezvényi megrendelhetőek. Izgalmas témák és érdekes emberek vendégszereplésével.


TOP