Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.


A Campusnál dolgozni színes feladat. Fiatalos, lendületes, állandóan újító, az egyetemi környezet miatt sokrétű (oktatás, kultúra, gasztronómia, irodalom, hazai és külföldi szemlélet), piaci alapon gondolkodó csapat tagjaként számos rendezvény koncepciójának kidolgozásában és a projekt managelésében veszek részt. A Campus Fesztivál, a Zamat fesztivál, mint ismert fesztiválok mellett az idén először megrendezésre kerülő Campus Art és Debrecen Drive rendezvények stratégiai programtervezésében veszek részt. A rendezvények kapcsán kulturális marketing-kommunikációs és PR feladatot látok el.

Külön érdekessége a munkánknak a Debreceni Egyetem és Debrecen városa kulturális programjainak összehangolása, közös stratégia mentén. Célunk továbbá, hogy cégünk sokrétű működését ne pusztán Debrecen városában, hanem a térségben, az ország határain belül és túl is megismerjék, szolgáltatásainkat, programjainkat minél többen „fogyasszák”.

Az évek óta nagy sikerű, 106.000 látogató számú Campus Fesztivál szervező csapatának tagjaként, a kultúra és a turizmus egyre szorosabb összekapcsolódása, a fesztiválturizmus egyre jelentősebb országos és regionális szerepe miatt törekszünk arra, hogy a Campus fesztivál megtalálja a helyét a hazai zenei fesztiválok palettáján.

Az idei Campus Fesztivál tervezett időpontja 2021. július 21-25. 

TOP