CSAK Design Kör Egyesület


A Debreceni Kőr Dáma Egyesület húsz éves aktív tevékenységet követően kibővített célok mentén CS.A.K. Design Kör Egyesület néven működik tovább. Köszönet minden eddigi partnerünknek és támogatónknak. Igyekszünk a jövőben is a kijelölt úton haladva, újrafogalmazott célok mentén, közösségformáló szándékkal a kreatív ipar szereplőivel együttműködve, értéket teremteni.

http://igyiroken.hu/csak-design-kor-egyesulet-a-hagyomanyos-ertekeken-tul-a-megujulas-kepessege-meghatarozo-a-nok-a-csaladok-eleteben/


https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/porkolab-gyongyi-az-ero-mogott-mindig-ott-a-serulekenyseg-5065672/

Tovább a kordama.hu weboldalra...

A közel 120 tagot számláló egyesületet  1999-ben alapítottuk. Kulturális és közéleti tevékenységet, számos társadalmi feladatot végez Debrecenben és Hajdú Bihar megyében. Több, mint tíz éven át jelentős karitatív tevékenységet végzett számos társadalmi csoportot, családokat, közösségeket érintő kérdéseket emelve a középpontba, segítve helyzetüket..


A több, mint húsz éve működő női egyesület programjait, programsorozatait az egyesület célkitűzéseinek szellemében dolgozzuk ki évről évre, progamjainknál a szükségletek szerinti tevékenységre és a fenntarthatóságra koncentrálunk. A nőket, a családokat érintő társadalmi kérdések kapcsán fontosnak érzem véleményünk, szemléletünk megfelelő fórumokon történő képviseletét. Évről évre megerősítenek folyamatok, történések hazánkban és szerte Európában abban, hogy van értelme a család, a munka mellett olyan közösséget gondozni, ahová lányok, anyák, nagymamák, különböző szakmai és ágazati területen dolgozó nők tartoznak. Sok élethelyzetet, sorsot  kísértem végig. Küzdöttünk együtt az egyesület programjainak színvonaláért, kapcsolatrendszerének elmélyüléséért, a belső harmonikus együttműködésért. Az évek során sok mindent megtanultunk, megtapasztaltunk, azt mindenképp, hogy érdemes kitartani a kezdeti elképzelések mellett, mert minden beérik egyszer.


Büszke vagyok arra, hogy 2016-ban a Debreceni Kőr Dáma Egyesület újrafogalmazta önmagát és elindította és évek óta sikeresen működteti a CSAK egy nő?! programot továbbá a CSAK egy est és CSAK design kezdeményezéseket. Újra és újra motivál, hogy teremteni, alkotni, adni jó. A legtöbb pedig, ami adható, az az ember figyelme, ideje, kreativitása, gondoskodása.

Weboldal: www.kordama.hu


TOP