Panaweb Stúdió Kft.
menü

Debreceni Kőr Dáma Egyesület
A közel 170 tagot számláló 1999 novemberében, 10 alapító taggal alakult női egyesület elnöke vagyok. Az egyesület kulturális és közéleti tevékenységet, számos társadalmi feladatot végez Debrecenben és Hajdú Bihar megyében és természetünkből adódóan a karitatív tevékenység is része életünknek.


A 16 éve működő női egyesület programjait, programsorozatait az egyesület célkitűzéseinek szellemében dolgozzuk ki évről évre. Munkámat 5 tagú elnökség segíti. A nőket, a családokat érintő társadalmi kérdések kapcsán fontosnak érzem véleményünk, szemléletünk megfelelő fórumokon történő képviseletét. Évről évre megerősít valami esemény, közéleti téma abban, hogy van értelme immár 16 éve a család, a munka és minden egyéb elfoglaltság mellett szervezni egy olyan női közösséget Debrecenben, ahová lányok, anyák, nagymamák (vannak, akik a 16 év alatt „váltak” nagymamává), különböző szakmai és ágazati területen vezető és nem vezető beosztásban dolgozó, vagy éppen még aktív, de nyugdíjas nők tartoznak. Sok élethelyzetet éltünk meg együtt, küzdöttünk együtt az egyesület programjainak színvonaláért, kapcsolatrendszerének elmélyüléséért, a belső harmonikus együttműködésért. Az évek során sok mindent megtanultunk, megtapasztaltunk, azt mindenképp, hogy érdemes kitartani a kezdeti elképzelések mellett, mert minden beérik egyszer.

Ma is ott érzem azt az erőt, amely mindig is mozgatta ezt a közösséget és motivál újra és újra engem is, hogy adni jó. A legtöbb pedig, ami adható, az az ember figyelme, ideje, gondoskodása.

Weboldal: www.kordama.hu
www.porkolabgyongyi.hu | Kapcsolat: info[kukac]porkolabgyongyi.hu