Panaweb Stúdió Kft.
menü

Egy tökéletes nyári hétvége receptje


Egy tökéletes nyári hétvége receptje minden érdeklődőt vár a Rózsa utcán.
A debreceni Városháza patináns épülete mellett Szentiván éjjelén és másnap a belvárosi pezsgésé, a gasztronómiai élvezeteké, kulturális és gyermek programoké és az éjszakába nyúló csevejeké a főszerep.
részletek...

Aftermovie-Rózsa utcafesztivál


Elkészült a nagy sikerű Rózsa utcafesztivált bemutató esemény utáni rövidfilm, amely kiválóan tükrözi a megélénkült Rózsa utca két napos eseményének hangulatát. A Rádi Pékség, A CafeFrei, a DiVino és az Ikon Street élettel, programokkal és sok-sok érdeklődő emberrel töltötte meg a belváros szívében található kis utcát.
részletek...

Zamat Fesztivál


A Zamat Fesztivál koncepciójának az alapja, hogy egy olyan látványos, magas színvonalú, de minden ember számára elérhető fesztivált hozzunk létre, amely a fesztiválra kilátogató helyi és a régióból érkező érdeklődőknek, a hungarikummá nyilvánított debreceni páros felhasználásának sokszínűségét bemutatja, másrészt a célzottan meghívott gasztronómiai szereplők (médiaszemélyiségek, séfek, gasztroszakírók) segítségével pároskolbászt egy szerethető, fogyasztható, elérhető debreceni márkaként értelmezi, beemelve azt a modern gasztronómiáról szóló hazai diskurzusba, felmutatva a minőségi garanciák rendszerét,amelyekre a város nagy hangsúlyt kíván fektetni.
részletek...

Zamat 2016


Központban a debreceni páros, különleges pálinkák, magyar ételkülönlegességek mottója alatt 2016. szeptember 23-25 idén is Zamat fesztivál a Nagyerdőn
Fellép a Csík Zenekar, a Magna Cum Lauda, Falusi Mariann, a Random Trip, a Parno Graszt feat Szalóki Ági.
részletek...

RUF- Rózsa utcafesztivál 2016


Elkészült a Rózsa utcafesztivál aftermovie
https://www.youtube.com/watch?v=v3m16n5zN84
részletek...


www.porkolabgyongyi.hu | Kapcsolat: info[kukac]porkolabgyongyi.hu