Panaweb Stúdió Kft.
menü

Lovarda Pódium


A Lovarda Pódium programvezetője, a Campus Kft. stratégiai programvezetője.
A Lovarda 16 éve működő kulturális közösségi tér Debrecenben. Néhány éve abba maradt kezdeményezést indítottunk újra Lovarda Pódium néven. Egy olyan programsorozatban gondolkodunk, amelynek méltó helye van Debrecen kulturális életében. Az egyetemistákat is megcélozva, de széles célcsoportra építve könnyedebb és komolyabb színházi produkciók, önálló előadóestek, irodalmi estek befogadására és akár saját gyártású produkciók bemutatására is lehetőséget biztosít.
részletek...

EKF Debrecen 2023 Nonprofit Kft.


A kultúra összeköt; embereket, értékeket, városokat, országokat, földrészeket szemléletet, vallásokat, barátokat, kollégákat, családokat, életutakat, történeteket. A listát ki-ki folytassa a maga felfogása szerint tovább.

Debrecen 2004-ben pályázott a 2010-es címre, amit végül Pécs kapott meg. A város azóta több kulturális fejlesztést is megvalósított, amelyek az akkori pályázatban szerepeltek: elkészült a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ, a Kölcsey Központ, és megújult a nagyerdei szabadtéri színpad.
Debrecen számos magyarországi város mellett megpályázza a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címet, amelyet egy brit várossal együtt tölthet be.
részletek...


www.porkolabgyongyi.hu | Kapcsolat: info[kukac]porkolabgyongyi.hu