Panaweb Stúdió Kft.
menü

Tanácsadás


A kultúra és a marketing kéz kézben jár. Marketing közgazdászként az elmúlt 18 évben számos ponton éreztem a munkám során e két szakma összefonódását és egyben átalakulását is. Izgalmas és egyben nagy kihívásokat, megújuló lehetőségeket is tartogat e két szakma számunkra. Örömmel látok neki bármilyen társadalmi vagy kultúrával kapcsolatos munkámnak annak szellemében, hogy a különbözőség, a kitűnni az átlagból, a tömegből, amely a marketing egyik alappillére a stratégiai tervezésen, koncepción terven keresztül a befogadók, a fogyasztók számára a legnagyobb elégedettséggel megvalósuljon.
részletek...

Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.


A Campusnál dolgozni színes feladat. Fiatalos, lendületes, állandóan újító, az egyetemi környezet miatt sokrétű (oktatás, kultúra, gasztronómia, irodalom, hazai és külföldi szemlélet), piaci alapon gondolkodó csapat tagjaként számos feladatom van.

A Lovarda Pódium programsorozatának stratégiai megtervezése, elindítása, programokkal való megtöltése éppúgy a feladatom, mint a Lovarda kulturális központ stratégiai pozicionálása, a rendezvényekkel kapcsolatban a marketing és promóciós feladatok koordinálása.
részletek...


www.porkolabgyongyi.hu | Kapcsolat: info[kukac]porkolabgyongyi.hu