PlanAll Szabó Magda


 PLANALL SZABÓ MAGDA NAPTÁRKÖNYV 2022 - Küldetésünk a tervezés

„A nő erős, bátor, és ha felismeri a maga küldetését, mindenre képes és alkalmas.” Szabó MagdaA 2016-ban létrehozott és azóta töretlen sikernek örvendő PlanAll márka évek óta folyamatosan építkezik Magyarországon az éves naptártervező piac szükségleteit folyamatosan kutatva. Idén az eddigi kínálat talán legegyedibb interaktív naptárkönyve született meg; a Szabó Magda PlanAll, amely ötvennyolc nő Szabó Magda kapcsán megélt gondolatain keresztül lesz velünk az év minden napján. Tervezz velünk! Tervezz Szabó Magdával! 

Az irodalom és a naptár műfaj összekapcsolása újszerű kreatív ipari ötletnek is tekinthető. A borító terv Kostyál Viktor grafikája révén egyvonalas technikával rajzolja elénk Szabó Magda portréját. A borító mögé sorakozik fel az az ötvennyolc nő, akik saját élményeiken gondolataikon, érzéseiken keresztül értelmezik a Szabó Magdával kapcsolatos, napjainkban is oly érvényes történeteket, következtetéseket, a női sorsok üzeneteit. 

Az elsősorban nőknek szóló naptárkönyv ötletgazdája és producer-szerkesztőjeként büszke vagyok arra, hogy erről a naptárról elmondható, hogy több található benne, mint amit keresünk. Az Abigélben Kőnig tanárúr is azt mondja, hogy „Mindig a részletek a legizgalmasabbak egy irodalmi műben.”  Szabó Magda titkokat rejtő világa ebben a naptárkönyvben izgalmas utazásra hív minden felhasználót, hiszen ki-ki a saját gondolataival, élményeivel egészítheti ki, kicsit együtt gondolkodva az íróval.”

A naptárkönyv interaktív, egy QR kód segítségével lehet tovább barangolni az év minden napján. A PlanAll Szabó Magda naptárkönyve mindenkinek szól, kortalan, generációkat összekötő kiadvány.

Válaszokat kapunk belőle olyan kérdésekre, mint „Mit üzen számomra Szabó Magda irodalma, regényei, történetei, nőalakjai? Melyik a kedvenc idézetem Szabó Magdától? Mit jelent a pillanat ereje? Milyen erőforrásból merítek egy-egy pillanatban? Hogyan gazdálkodom a saját erőforrásaimmal? A negyedévente megtalálható pénzügyi tervező utal a Szabó Magda által is említett sáfárkönyvre, a befejezetlen mondatok pedig akár a Mondják meg Zsófikának regényre felidézve az élet határkérdései kapcsán vetik fel számunkra, hogy mennyire fontos az egymás iránti valós figyelem és jelenlét.”

Az író regényeivel, verseivel, személyiségével kapcsolatos személyes találkozások élménye, történetek bemutatják Szabó Magdát, a legtöbb nyelvre lefordított magyar írót, mint egy ízig-vérig nőt, feleséget és tanítót, az élet tanítóját. Tudott nevelni, értéket teremteni és a tapasztalatait átadni. Az önmegvalósítás, az alkalmazkodás, a párkapcsolat és az élet adta nehézségeinek útvesztőiben való eligazodás mikéntje és boldogságkeresés Szabó Magda nőalakjaiban, műveiben fellelhető. A PlanAll Szabó Magda egyedi kiadványa ebben lesz minden felhasználó igaz társa. 

https://planall.hu/szabo-magda?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=CjwKCAiAqIKNBhAIEiwAu_ZLDvHv6GnPekSxAzexACV4MWt35aBl-B3V4bF8ikakS8iIczqz8Jf9FhoCetMQAvD_BwE


TOP